Erik geeft toe gek op Christel te zijn en haar een lekker ding te vinden

Erik geeft toe gek op Christel te zijn en haar een lekker ding te vinden

Wanneer Jens, Franny en Erik op een bankje zitten, komt Christel ter sprake. Erik is erg duidelijk over zijn gevoel en bespreekt dit met zijn twee mede bewoners. Het is gewoon een lekker ding, ik ben een beetje gek op haar geeft Erik aan. Franny vraagt zich hardop af waarom Erik er geen werk van maakt maar Erik denkt dat Christel hier niet op zit te wachten. Jens kan daar op zijn beurt inkomen. Dit omdat je niet eindeloos moeite kan stoppen in iemand. Zal Erik uiteindelijk toch nog op Christel afstappen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *