Gerrit en Mylène hebben een emotioneel gesprek

Gerrit en Mylène hebben een emotioneel gesprek

Wil je babbelen vraagt Gerrit afgelopen avond aan Mylène. Natuurlijk antwoordt Mylène als ze direct haar jas pakt. De twee lopen daarna de silo uit om bij het bankje aan de vijver te gaan zitten. Hij vraagt aan Mylène hoe het met haar gaat en ze geeft toe dat ze het best lastig heeft soms. Ik moet een stapje achteruitzetten en meer met mijzelf bezig zijn licht ze toe. De bewoners voeren een diep en emotioneel gesprek met elkaar waar Mylène zelfs even emotioneel wordt.

Gerrit en Mylène bespreken daarna vooral de relatie die zij met Jens heeft. Gerrit legt haar uit dat veel bewoners zich hebben verloren in hun relatie in Utopia 2 en dat de twee hiervoor moeten oppassen. Ik zal erop proberen te letten laat ze weten. Jullie trekken elkaar een beetje mee in ellende eindigt Gerrit het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *