Shelley stelt harde vragen aan Gerrit over Mylène

Shelley stelt harde vragen aan Gerrit over Mylène

Shelley en Gerrit liggen afgelopen avond samen op bed maar Shelley wil toch nog een paar serieuze dingen met Gerrit bespreken. Ze is bang dat haar familie de relatie tussen hen afkeurt. Ook wil ze zeker weten dat Gerrit zijn gevoel wel heeft gevolgd. Ga je nou niet meer om met Mylène omdat ze met Jens heeft gekozen vraagt Shelley op de man af. Gerrit moet hierom lachen en kan alleen maar ontkennen dat dit het geval is. Waarom ben je dan met haar onder de dekens beland gaat Shelley verder. Gerrit laat weten dat het vertrouwt voelde en dat hij daarom met Mylène in bed lag. Maar dat is voor eventjes, want ik irriteer me dood aan haar eindigt hij.

Niet veel later zijn de twee aan het knuffelen in bed, wanneer Hiske aan komt lopen met iets leuks. Ze klopt aan en Gerrit doet open, waarna er een glimlach op zijn gezicht verschijnt. Hij ziet dat Hiske post in haar handen heeft en neemt het aan. Gerrit maakt een vuurtje in de Mongoolse tent en begint met het lezen van zijn post. Hij opent de eerste brief en moet al snel lachen. Het lijkt allemaal positief te zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *