Hiske vraagt Jessie wie hij waardevol vind in Utopia 2

Hiske vraagt Jessie wie hij waardevol vind in Utopia 2

Jessie is op deze nieuwe dag bezig met het branden van koffiebonen wanneer Hiske over de bewoners begint. Wie vind jij nou echt waardevol voor Utopia 2? De mannelijke bewoner denkt na en legt uit dat hij momenteel niemand echt ziet als toegevoegde waarde. Maar er zit een hoop potentie in. Het moet er alleen even uitkomen. Volgens Jessie hebben veel bewoners een gebrek aan een langetermijnvisie, waardoor iedereen alleen maar ruzie heeft over dingen die nu gebeuren. Het is extreem kortzichtig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *