Jessie, Gerrit, Hiske, Merel, Jens en Brandon vergaderen, hoe staat de bv ervoor?

Jessie, Gerrit, Hiske, Merel, Jens en Brandon vergaderen, hoe staat de bv ervoor?

Gerrit, Merel, Jens, Jessie, Hiske en Brandon zijn bij elkaar gekomen om te vergaderen. Oké, de bouw begint Jessie. Brandon knikt en laat weten dat hij met Erik heeft bedacht wat er allemaal moet gebeuren voor het sanitair gebouw. Hierop houdt hij een blaadje in zijn hand. We gaan beginnen op de plaats waar de oude douche stond. Ook hebben we al spullen besteld voegt hij eraan toe. Jessie knikt en zegt dat het mooi zou zijn als de rest van de benodigdheden dit weekend zouden kunnen worden geregeld. Nadat Brandon de tent uit is, gaat de vergadering van de bv verder. Jessie vertelt dat de investering van de lingerie bijna terug is, op 400 euro na. Ik heb Shelley gesproken over de promotie van de lingerie en ik denk dat het een goed idee is om na de markt een lingerieparty te organiseren voor mannen en vrouwen.

Daarna legt Gerrit uit dat hij bezig is geweest met het regelen van een nieuwe computer. Ik hoop een combinatie te kunnen regelen met een smartphone erbij vervolgt hij. Hiske knikt en benadrukt dat de afspraak voor de deal maximaal 600 euro is. Het hoeft echter niet helemaal op reageert Jessie. We kunnen ook voor goedkope modellen gaan. Hiske knikt maar legt uit dat het wat haar betreft prima is als er een combi deal kan worden verschaft met zowel een telefoon als computer. Niet alleen jij beslist daarover benadrukt ze. Gerrit zegt dat hij er nog mee bezig is en zich aan het budget zal houden. Mocht het niet lukken, dan zal ik altijd weer met jullie overleggen.

Hiske vertelt dan dat ze straks tijdens de lunch een algemene vergadering zullen houden met alle bewoners, waarbij er gesproken zal worden over de structuur. Dan heb ik nog wat anders zegt Jessie later. Ik zal het straks ook in de groep gooien. En legt uit dat hij een heleboel contact heeft moeten gehad erover maar hij het volgende kan mededelen. De silo is afbetaald. Hierop begint de groep te juichen. Ook wil ik kijken of we ons eigen snoep kunnen ontwikkelen gaat Jessie ten slotte verder. Merel begint te lachen. Dan ga je dat een aantal weken doen en is het weer klaar. Jessie legt uit dat de koffiebonen een project was wat tegenviel. Nemen jullie me in de maling? Merel lacht en vertelt dat hij zo is. Dan ga je vol enthousiasme ergens in, maar heb je het al snel gezien. Dat is ook zo met de tuin. Hij schudt zijn hoofd en vertelt dat de tuin straks af is en de koffiebonen tegenvielen. Je begint toch niet ergens aan om het 15 maanden te doen? Hiske legt uit dat ze wel moeten gaan nadenken over projecten die voor de langere termijn kunnen gaan lopen. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *