Jessie voelt zich aangevallen na de vergadering

Jessie voelt zich aangevallen na de vergadering

Merel en Jessie staan bij de dieren wanneer Merel over de eerdere vergadering begint. Waarom voel jij je altijd gelijk zo aangevallen als ik een opmerking maak? begint ze. Jessie legt uit dat ze het brengt alsof het iets slechts is. Je zegt dat ik altijd na een aantal weken al met mijn projecten stop en dan maak je een vergelijking met de tuin, maar die is straks af voegt hij eraan toe. Merel schudt haar hoofd en legt uit dat ze het zo niet bedoelde. Ik vind de snoep een leuk idee, alleen vind ik wel dat je moet kijken naar hoe je het gaat uitwerken. Maar dan word je gelijk helemaal boos. Jessie knikt, maar zegt dat hij nooit dingen doet zonder erover na te denken. Soms merk je gewoon dat bepaalde projecten niet aanslaan, zoals de koffiebonen. Dan stop je ermee, want dan is het zonde van de tijd en energie benadrukt hij. Merel knikt maar legt uit dat ze het goed bedoelde. Is het vreemd als ik zo’n opmerking maak als jij je telkens met korte projecten bezighoudt? Jessie vertelt dat het voor hem negatief klonk. Maar oké, gelukkig eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *