Potentiële bewoner probeert verdrietige Franny op te peppen

Potentiële bewoner probeert verdrietige Franny op te peppen

Timothy is genomineerd en daarom bestaat de kans dat hij aankomende maandag Utopia 2 moet verlaten. Franny lijkt hier erg mee bezig te zijn en ze zit huilend in haar huisje. Potentiële bewoner Jorge besluit om met haar te gaan praten. Je wil er niet aan denken begint Jorge. Houdt het een beetje in je achterhoofd. Dan komt de klap ook iets minder hard aan voegt hij eraan toe. Franny zegt dat ze nog zoveel mogelijk samen wil zijn met Timothy. Jorge begrijpt dat en hij adviseert om ’s avonds en ’s nachts lekker samen te zijn en overdag lekker zelf bezig te zijn. Anders is het zo zonde benadrukt hij. Jorge stelt daarna aan Franny voor om weer lekker bezig te gaan met de dansworkshops. Dan bloei je weer helemaal op gaat hij verder. Franny lijkt weer rustig te worden en de twee praten nog even verder over dansen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *