Timothy en Jens vinden dat Gerrit veranderd is sinds Jens en Mylené closer zijn

Timothy en Jens vinden dat Gerrit veranderd is sinds Jens en Mylené closer zijn

Jens en Mylène trekken steeds meer naar elkaar toe maar wat vindt Gerrit daar eigenlijk van? Jens en Timothy vermoeden dat Gerrit het niet heel chill vindt dat Jens steeds closer wordt met zijn ex Mylène, al laat Gerrit dit niet merken. Ik merk het wel aan hem merkt Timothy op. Hij is helemaal veranderd benadrukt hij. Daar lijkt Jens het mee eens te zijn. Hij zegt dat het hem niet boeit eindigt hij. Hoe zou Gerrit daadwerkelijk over de situatie denken? En vinden jullie dat Gerrit veranderd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *