Adriaan en Dylan leren elkaar beter kennen, ze hebben een klik

Adriaan en Dylan leren elkaar beter kennen, ze hebben een klik

Potentiële bewoners Jorge en Dylan proberen zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. Dylan is samen met Timothy druk bezig met bestraten. Na het middaguur stelt Adriaan voor om samen met hem te gaan fietsen. Adriaan moet namelijk trainen voor het beklimmen van de Alpe d’Huez en Dylan stemt in om mee te trainen. Zo kunnen we elkaar misschien een beetje beter leren kennen zegt Adriaan. Dat lijkt Dylan een goed idee te vinden en hij laat weten dat hij in Utopia 2 vooral zijn idealen wil nastreven. Zo legt hij uit dat hij een tatoeagewinkel wil beginnen. Wel gaaf hoor dat je dat gaat doen gaat Dylan verder over de uitdaging van Adriaan. Adriaan krijgt al snel een lach op zijn gezicht. Ik ben ook zo vereerd en trots dat ik mee mag doen gaat hij verder. Dylan vindt het daarnaast mooi om te zien dat Adriaan de andere bewoners kennis laat maken met vegan voedsel. Ik ben zelf een vleeseter maar ik zou er wel voor openstaan zegt Dylan. Ik vind het echt knap van je benadrukt hij.  Adriaan en Dylan lijken het met elkaar te kunnen vinden. Ik vind het echt top dat je hier binnen bent gekomen en meteen je ding bent gaan doen zegt Adriaan. Dylan vertelt dat hij liever laat zien dat hij kan aanpakken, dan dat hij alleen maar rondjes loopt met iedereen. Dat is volgens Adriaan de beste manier. Ongeacht wat je wil doen, laat zien dat je het echt wil zegt hij. Ondertussen trappen de mannen flink door op de trainingsfietsen. Ik vind het wel even lekker dat fietsen zegt Dylan. Ontstaat hier een mogelijke vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *