Timothy praat negatief over mede bewoner Gerrit

Timothy praat negatief over mede bewoner Gerrit

Jens en Timothy zitten buiten op het Utopia 2 terrein met elkaar te praten. Gerrit is wel echt veranderd, man zegt Timothy. Ik had niet verwacht dat hij zo kon zijn. Hij zei ook tegen mij dat ik de grootste kans had om weg te gaan voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat Gerrit gisteren tegen hem zei dat hij altijd zou gaan winnen, wat zou betekenen dat Timothy naar huis gestemd zou worden. Toen zei ik, Gerrit, je hebt nog nooit gewonnen man. Jij bent geen winnaar. Je bent een tampon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *