Merel spreekt Mylène aan omdat ze niet helpt met het inpakken voor de webshop

Merel spreekt Mylène aan omdat ze niet helpt met het inpakken voor de webshop

Merel is druk met het inpakken van spullen van de webshop maar lijkt te balen van de weinige hulp die ze hierbij krijgt. Ze stoort zich voornamelijk aan mede bewoner Mylène en gaat daarom op haar af voor een gesprek. Wat ik niet zo chill vind is dat je beloofd had om te helpen, maar je het huisje gaat verven geeft Merel duidelijk aan richting haar mede bewoner. Maar dat is omdat ik er woon verdedigt Mylène zichzelf. Merel vraagt daarna of dit prioriteit heeft of dat geld verdienen belangrijker is. Jij en Franny hadden beloofd te helpen gaat Merel verder. Uiteindelijk begrijpt Mylène het en biedt ze haar excuses aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *