Jessie en Gerrit willen toiletpapier laten drukken met het hoofd van Timothy erop

Jessie en Gerrit willen toiletpapier laten drukken met het hoofd van Timothy erop

Wanneer Jessie en Gerrit achter de computer zitten, komen zij op het idee om toiletpapier te laten bedrukken met het hoofd van Timothy erop. Nadat Jessie een aantal bedrijven heeft gebeld, lukt het hem uiteindelijk om een iemand te vinden die de toiletrollen kan bedrukken op korte termijn. Wanneer het rond is, zet Jessie de toiletrollen direct op de webshop. Hoe gaat Timothy hierop reageren als hij hierachter komt? En zal het überhaupt goed verkocht worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *