Hoe reageert Timothy op de toiletpapier grap?

Hoe reageert Timothy op de toiletpapier grap?

Jessie en Gerrit hebben bedacht om toiletpapier te laten bedrukken met het hoofd van Timothy erop. Timothy heeft inmiddels door dat er iets gaande is en spreekt Jessie hierop aan. Jessie kan het moeilijk voor zich houden en laat het product aan Timothy zien. Jessie benadrukt dat als Timothy het niet leuk vindt, hij het offline zou halen.Wanneer Timothy het toiletpapier ziet, reageert hij enthousiast. Nee joh! Ik vind hem vet benadrukt hij. Wanneer de andere bewoners in de silo dit horen, komen zij ook kijken. Alle bewoners lijken het een geniaal idee te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *