Franny wordt emotioneel als Timothy een romantische avond voor haar organiseert

Franny wordt emotioneel als Timothy een romantische avond voor haar organiseert

Timothy is genomineerd en het kan daarom zomaar zijn dat het een van zijn laatste avonden in Utopia 2 is. Omdat hij kans maakt om te moeten vertrekken, wil hij afgelopen avond graag een gezellige avond organiseren voor Franny. Samen lopen de twee naar hun huisje, waar Timothy al de kaarsjes heeft aangestoken. Wat is dit? Heb jij dit gedaan? vraagt Franny blij aan Timothy. Ze geeft Timothy een dikke kus en bedankt hem voor het lieve gebaar. Ik hou van je, ik word er een beetje emotioneel van. Het is zo lief van je zegt Franny in tranen. De twee hadden een romantische avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *