Jens en Gerrit proberen op Jorge zijn mogelijke stemkeuze in te praten

Jens en Gerrit proberen op Jorge zijn mogelijke stemkeuze in te praten

Jens en Gerrit weten dat de kans er is dat Shelley naar huis gaat. De kans is 33,3 procent. Beide heren vinden dit niet ideaal en daarom besluiten ze in te praten op de man die hier mogelijk doorslaggevend in kan zijn. In de Mongoolse tent legt Jens aan potentiële bewoner Jorge uit waarom hij zijn stemmen heeft gegeven aan Shelley maar waarom zij toch moet blijven en Timothy moet gaan. Jorge luistert het verhaal aan en de mannen overhandigen Jorge eigenlijk een kant en klaar plan om het spel te spelen. Naar mate het gesprek vordert besluit Gerrit opeens het onderwerp te veranderen. Hij heeft namelijk het vermoeden dat Jorge zich aangevallen voelt door hem, door iets wat eerder voorgevallen is. Jorge legt uit dat hij zich niet aangevallen voelt, maar dat hij wel van zich af bijt als hij iets hoort wat hij niet leuk vindt. Door een opmerking die Jorge heeft gehoord, heeft hij het idee dat de groep in principe al gekozen heeft wie er mag blijven. Hierdoor is hij bang dat hij geen schijn van kans meer maakt. Het gaat erom dat ik eigenlijk te kakken word gezet aan tafel en dat vind ik niet fijn legt Jorge uit. Utopia is hard antwoordt Gerrit. Jens komt tussen beiden en zegt dat hij een dergelijke opmerking volledig heeft gemist terwijl hij er wel bij was aan diezelfde tafel. Jorge is duidelijk gepikeerd, maar de mannen weten niet goed wat ze hiermee moeten. Ze besluiten het hierbij te laten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *