Jessie is niet helemaal overtuigd over de relatie van Jens en Mylène

Jessie is niet helemaal overtuigd over de relatie van Jens en Mylène

Ze passen wel goed bij elkaar begint Adriaan het gesprek op deze nieuwe dag tegen Jessie over Jens en Mylène. Jessie is niet helemaal overtuigd of blij met de relatie van de twee. Hij vindt dat Jens anders is nu hij met Mylène gaat. Jessie heeft als voorbeeld meegemaakt dat Jens wegrende voor Mylène terwijl hij met Jessie in gesprek was. Ook geeft hij aan dat Mylène haar humor niet helemaal overeenkomt met de humor van Jens en Jessie. Adriaan vindt dat Jens het zelf moet weten. Laat het lekker voegt hij eraan toe. Jens is echt een chille gast, maar zodra ze daarin verzeild raken dan doe je niks anders meer dan om elkaar heen hangen gaat Jessie verder. Adriaan zegt dat dit het geval is bij alle nieuwe stelletjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *