De organisatoren van Alpe d’HuZes komen langs in Utopia 2

De organisatoren van Alpe d’HuZes komen langs in Utopia 2

Adriaan staat sinds een paar dagen officieel ingeschreven als deelnemer van de Alpe d’HuZes. Dit is een fietstocht waarbij men fietst om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte kanker. Adriaan staat een beetje gespannen te wachten voor de poort, totdat de organisatie van de Alpe d’HuZes binnen komt lopen. Hij begroet de bezoekers vervolgens enthousiast en met een grote glimlach. Hij nodigt hen direct uit voor een rondleiding over het Utopia 2 terrein. Jessie komt het bezoek tegemoet en hij is erg geïnteresseerd in de organisatie. Hij vraagt in hoeverre de organisatie commercieel is en in hoeverre het geld naar het goede doel gaat. De gasten leggen uit dat al het geld naar KWF kankerbestrijding gaat, en vertellen verder dat de volledige winst van de horecatentjes tot aan de sponsorkleding naar het goede doel gaat. Alles, je kunt het zo gek niet verzinnen legt een medewerker van de organisatie verder uit. We proberen zoveel mogelijk gesponsord te krijgen, de vrijwilligers krijgen niet betaald en Alpe d’HuZes heeft geen kantoorpand waar kosten aan verbonden zijn. Hier zijn de bewoners erg van onder de indruk. Dat hoor je niet vaak merkt Jessie op. Wij hebben geen groot marketingplan en we zijn echt afhankelijk van mensen die ons willen sponsoren en helpen gaat de organisator verder. Ze zijn erg trots en blij met Adriaan, aangezien hij al een flink bedrag heeft opgehaald.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *