De vrouwelijke bewoners uit Utopia 2 komen samen omdat het internationale vrouwendag is

De vrouwelijke bewoners uit Utopia 2 komen samen omdat het internationale vrouwendag is

Terwijl Merel achter de computer aan het werk is, komt potentiële bewoner Jorge haar onderbreken. Kan ik je ergens bij assisteren vandaag? vraagt hij aan Merel. Vind je dat leuk? Merel gaat graag in op zijn aanbod en ze laat hem weten dat het vandaag internationale vrouwendag is. Gefeliciteerd reageert Jorge enthousiast. De twee beginnen daarna samen iets in elkaar te knutselen op de computer, met foto’s van bekende mensen en krachtige quotes.

Uiteindelijk roept Merel de vrouwen bij elkaar. Wanneer zij zich verzameld hebben in de silo, legt Merel uit dat ze hier samengekomen zijn omdat het vandaag internationale vrouwendag is. Gefeliciteerd gaat ze verder waarna de vrouwen luid beginnen te applaudisseren. Om dit gezamenlijk te vieren heeft Merel een verrassing voor de vrouwen. En overhandigt iedereen een foto van zichzelf of een celebrities omringd met sterke quotes, die gebaseerd zijn op de kracht van een vrouw. De vrouwen zijn onder de indruk van de quotes en ze lezen er een aantal hardop voor. Hierna besluiten ze naar buiten te gaan om gezamenlijk een vlog op te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *