Potentiële bewoner Jorge heeft een goed gesprek met Erik over zijn verblijf in Utopia 2

Potentiële bewoner Jorge heeft een goed gesprek met Erik over zijn verblijf in Utopia 2

Woensdag kwamen potentiële bewoners Dylan en Jorge binnenwandelen en ze proberen sindsdien hun beste beentje voor te zetten. Dylan is de afgelopen twee dagen druk aan het bouwen met enkele bewoners. Jorge helpt ook waar nodig maar hij wil ook de bewoners beter leren kennen. Hij spreekt vol lof over Dylan. Zijn doel is heel duidelijk, hij weet wat hij hier wil neerzetten legt hij uit. Jorge vertelt verder tegen Erik dat hij het erg naar zijn zin heeft. Ik heb een Utopia hart benadrukt hij. Ik wil hier heel graag blijven gaat hij verder. Toch blijft hij realistisch nadenken en gunt hij het Dylan ook. Erik geeft daarna aan dat de wensen heel erg zijn veranderd na het vertrek van enkele bouwers. Er moet weer gebouwd worden vindt hij. Of Jorge de meeste stemmen zal krijgen van de bewoners, zullen we zondagmiddag zien. Wie mag er volgens jullie blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *