Merel is in paniek omdat ze geen hulp krijgt met haar kledinglijn

Merel is in paniek omdat ze geen hulp krijgt met haar kledinglijn

Merel heeft een paar dagen geleden aangegeven dat ze hulp nodig heeft bij haar kledingwinkel. Alleen heeft niemand nog hulp aangeboden. De bestellingen blijven oplopen en daarom heeft Merel tijdelijk haar kledinglijn offline gehaald. Ze raakt op dit moment in paniek omdat er niks uit handen komt en ze vraagt daarom haar mede bewoners om hulp. Merel vertelt dat er nog heel veel bestellingen de deur uit moeten en dat ze daar echt hulp bij nodig heeft. Adriaan, Gerrit en Franny zijn de eersten die aangeven te willen helpen. Dankjewel reageert Merel. Hiske is van mening dat de bewoners moeten nadenken over een duidelijke structuur, zodat ze hier niet over een paar weken weer staan als de kledinglijn weer online gaat. Ik heb mensen nodig die willen helpen en hun afspraken nakomen gaat Merel verder. Franny, Christel, Adriaan en Gerrit beloven haar vandaag te ondersteunen. Komt alles uiteindelijk goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *