Shelley heeft een loopbaangesprek met een coach

Shelley heeft een loopbaangesprek met een coach

Mindfulness en loopbaan coach Saake Buwalda komt Utopia 2 binnen wandelen. Ik heb een afspraak met Shelley zegt hij als hij doorloopt naar de silo. Hier komt hij Shelley tegen die hem verblijd met wat drinken. Saake heeft een loopbaangesprek met haar en heeft ook vernomen dat ze wellicht influencer wil worden. Samen nemen de twee plaats op de bank en starten ze hun gesprek. We gaan het hebben over jouw loopbaan en wensen begint hij. Shelley geeft aan dat ze een brede interesse heeft, ze houdt vooral van reizen en interieurdesign. En vertelt verder dat ze voor Utopia 2 al tien jaar kapster was maar hier haar passie in is kwijtgeraakt. Ze wil graag een andere richting op. Ik moet creatief bezig zijn, ik ben meer een doener dan een denker gaat ze verder tegenover Saake. De loopbaancoach vertelt op zijn beurt dat ze vooral moet aangeven wat ze écht wil en adviseert haar om de komende tijd goed na te denken hierover. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *