Potentiële bewoners Jorge en Dylan werken hard en proberen zichzelf te bewijzen

Potentiële bewoners Jorge en Dylan werken hard en proberen zichzelf te bewijzen

De bewoners zijn druk aan het werk. Buiten naast de silo graven ze een kuil. Ook de twee potentiële bewoners werken hard mee. Jorge geeft aan bij Timothy dat hij vooral mooie toekomstplannen heeft voor Utopia 2. Hij wijst Timothy er op dat Dylan juist van de kortetermijnplannen is. Ook Mylène en Jens luisteren mee en vinden voor beide potentiële bewoners iets te zeggen. Zowel de korte als langetermijnplannen worden bij hen goed ontvangen. Dylan praat ondertussen met Brandon en Jessie. Jessie is trots op Dylan dit omdat hij zich direct bewijst. Mooi man geeft hij Brandon en Dylan mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *