De laatste editie van de Utopia Meerspelen komen eraan

De laatste editie van de Utopia Meerspelen komen eraan

Er is veel strijd geweest om kampioen te worden met de Utopia Meerspelen. De laatste editie vindt morgen plaats en Hiske wil graag de andere bewoners warm maken. De vrouwelijke bewoonster loopt de silo binnen waar ook Franny en Merel zijn. Morgen is de finale van de Utopia Meerspelen, begint ze tegen de twee bewoners. Ja, daar heb ik ook echt zin in! zegt Merel enthousiast. Wat gaan we doen? vraagt ze aan de twee vrouwelijke bewoonsters. Ik weet alleen dat ik nog kan winnen, antwoordt Merel. Hiske legt uit dat er maar één winnaar kan zijn dus samenwerken zal niet het geval worden. De vrouwelijke bewoonster roept direct naar Franny dat ze morgen niet met haar gaat sporten. Ze wil graag haar kracht bewaren voor de Meerspelen. Toch laat Hiske nog even wat vallen, voordat ze de twee bewoners met rust laat. De prijs is extreme luxe in Utopia 2. De twee achtergebleven bewoonsters denken daar nu over na.

Even later zijn er een aantal boomstammen in de mini samenleving gearriveerd ter voorbereiding van de Utopia Meerspelen. Voor morgen, voor de finale, zegt Hiske geheimzinnig terwijl ze samen met de mannen de boomstammen naar de vijver verplaatst. Wanneer de boomstammen eenmaal op hun plek liggen, beginnen Merel, Jens en Jessie te speculeren. Kan je op de computer zoeken, tips voor balans houden op een balk?, vraagt Jessie. De vrouwelijke bewoonster grinnikt. Zouden we dat moeten doen? Jessie knikt en begint alvast te oefenen. Ook Gerrit en Christel denken na over de laatste oefening. Wie maken er kans bij dit spel?, vraagt Gerrit. Christel denkt dat Shelley, Franny, Andrea en Adriaan hen eens wel kunnen gaan verrassen. Gerrit zucht. “k kijk er wel een beetje tegen op, zegt hij. Ben jij ook zo benieuwd naar de finale?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *