Jessie is nieuwsgierig naar de nieuwe kappersstoel van Shelley en gaat een kijkje nemen in de kapsalon

Jessie is nieuwsgierig naar de nieuwe kappersstoel van Shelley en gaat een kijkje nemen in de kapsalon

Shelley loopt over het terrein wanneer haar oog op een kappersstoel bij de poort valt. Direct begint de vrouwelijke bewoonster te rennen. Ja!, roept ze. Supervet! Ook Franny en Adriaan komen kijken. Moet ik helpen dragen of lukt dat?, vraagt de mannelijke bewoner. Shelley knikt. Heb je eindelijk een echte kappersstoel, zegt Franny. De vrouwelijke bewoonster knikt. Eindelijk! Even later neemt Franny plaats in de gloednieuwe stoel. Hij zit goed hoor. Ga je dan direct even mijn haren doen, Shel? De vrouwelijke bewoonster knikt. Ja, dat is goed.

Shelley staat in de kapsalon wanneer Jessie binnen komt lopen. Cool hè, zegt de vrouwelijke bewoonster terwijl ze naar de kappersstoel wijst. Ja, tof, zegt Jessie. Hoe kom je daar aan? Shelley haalt haar schouders op en legt uit dat ze het even gefixt heeft. Hij zit heel goed, zegt de Jessie wanneer hij plaatsneemt. Hoe heb je ‘m betaald, Shel?, vraagt Jessie even later. Gewoon contant, antwoordt de vrouwelijke bewoonster. De mannelijke bewoner vraagt zich af hoe ze aan het geld komt. Mijn fooi, zegt Shelley. Jessie zucht. Houd je geld achter? Je had vijf euro fooi. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd en legt uit dat ze dertig euro heeft betaald. Houden andere bewoners ook hun fooi?, vraagt Jessie. Shelley haalt haar schouders op. Weet ik niet, ik denk het wel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *