Jessie en Merel denken dat Gerrit een oogje heeft op Andrea

Jessie en Merel denken dat Gerrit een oogje heeft op Andrea

Jessie, Merel en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Andrea ter sprake komt. Ik denk dat jij ergens wel een beetje gecharmeerd bent van haar, zegt Jessie tegen Gerrit. De mannelijke bewoner begint te grinniken. En andersom?, vraagt hij. Jessie lacht. Ik denk dat ze heel erg verliefd is op je, grapt hij. Gerrit vraagt zich af wat Merel ervan denkt. Ze had tegen mij verteld dat ze dacht dat je haar leuk vond en dat ze daar graag in meegaat, antwoordt de vrouwelijke bewoonster. De mannelijke bewoner begint te lachen. Je vindt haar wel een beetje leuk hè, vraagt Jessie even later. Je ontkent het niet. Gerrit glimlacht. Ze heeft wel hele schattige slippertjes, antwoordt hij. Denk jij dat Gerrit een oogje op Andrea heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *