Franny praat met Shelley over Gerrit, hij is echt gek op Shelley

Franny praat met Shelley over Gerrit, hij is echt gek op Shelley

Franny en Shelley zitten afgelopen avond in het huisje wanneer Gerrit ter sprake komt. Ik denk wel dat hij mij beschermt voor de stemmingen zegt Shelley. Franny knikt. Hij is echt gek op je benadrukt ze. En laat weten dat Gerrit gisteren aan haar vroeg hoe hij weer contact met Shelley kan krijgen omdat hij haar zo mist. Echt vraagt Shelley. Ze legt uit dat ze het zo lastig vindt en dat ze niet weet of het lust of liefde is. Ik denk wel dat hij om me geeft gaat Shelley verder. Franny geeft haar gelijk maar ze denkt dat Gerrit tot over zijn oren verliefd op haar is. Shelley zucht. Ik wil gewoon voor mezelf kiezen eindigt ze. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *