Shelley praat met Kaylee over de naderende stemronde

Shelley praat met Kaylee over de naderende stemronde

Shelley en Kaylee zitten afgelopen avond buiten wanneer de naderende stemmingen ter sprake komen. Ik weet niet of ik wil weten op wie Dylan gaat zegt Kaylee. Ik wil gewoon lekker bij mijn eigen keuze blijven maar ik vind het wel lastig voegt ze eraan toe. Shelley knikt en legt uit dat ze slim moet nadenken. Denk je dat je zelf een kans maakt om op de bank te komen? vraagt  ze vervolgens. Kaylee antwoordt dat ze dit niet uitsluit. Dat komt omdat ik geen toegevoegde waarde ben in de ogen van anderen zegt ze. Ze vinden dat ik niet mijn eigen ding doe maar ik tatoeëer andere dingen dan Dylan. Shelley stelt voor om alvast iemand te bellen om permanente make-up te leren zetten. Dan kan je laten zien dat je ermee bezig bent adviseert ze. Op wie denken jullie dat Kaylee uiteindelijk gaat stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *