Kaylee heeft het emotioneel moeilijk na een opmerking van Jessie, gaat ze de confrontatie nog aan?

Kaylee heeft het emotioneel moeilijk na een opmerking van Jessie, gaat ze de confrontatie nog aan?

Dylan en Kaylee liggen afgelopen avond in bed wanneer Kaylee over Jessie begint. Jessie vertelde Kaylee vanmiddag dat hij haar geen toegevoegde waarde vindt in de groep. Ik voelde me zo rot na het gesprek met hem zegt ze. En laat weten dat ze het niet aan heeft zien komen en dat ze het lastig vindt om gelijk een tegen woord te hebben. Ik heb heel erg gehuild vanmiddag gaat ze verder. Dylan knikt en hij zegt dat ze gewoon een lieverd is. Hij kan wel zeggen dat ik geen toegevoegde waarde ben, maar ik haal wel geld binnen zegt Kaylee. Ik vraag me af of Jessie dat überhaupt wel kan zeggen. Zal Kaylee binnenkort nog de confrontatie aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *