Shelley is veel pijn na een val van de trap

Shelley is veel pijn na een val van de trap

Shelley heeft afgelopen avond haar avond niet zo fijn afgesloten. Terwijl ze boven in de silo naar beneden wilde lopen, viel ze hard van de trap af. Het lijkt er op deze nieuwe dag nog op dat Shelley nog steeds pijn heeft van de val en vertelt dit aan de andere bewoners. Ik ging als een glijbaan naar beneden vertelt Shelley lachend aan Erik. Erik kan zijn lach niet inhouden maar aan Shelley is te zien dat ze veel pijn heeft. Mijn billen doen gewoon pijn met lopen zucht Shelley verder. Echt niet normaal benadrukt ze. Zal de pijn snel weggaan bij Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *