Jessie en Shelley hebben nog altijd onenigheid over de door fooi aangekochte kappersstoel

Jessie en Shelley hebben nog altijd onenigheid over de door fooi aangekochte kappersstoel

Shelley heeft gisteren haar kappersstoel binnen gekregen, die zij van haar fooi heeft gekocht. Toen Jessie erachter kwam dat Shelley deze kappersstoel had gekocht van haar fooi werd hij boos. De twee hebben er beide een nacht over kunnen slapen maar Jessie lijkt nog niet te zijn uitgesproken over de stoel. Wanneer de twee elkaar tegen komen, betrekt Jessie Jens in het verhaal. Echter lijkt hij geen mening te hebben. Zal je het de volgende keer anders doen vraagt Jens aan Shelley. Shelley geeft aan van niet. Ik ben blij dat ik die stoel heb voegt ze eraan toe. Ik vind het een goede investering benadrukt ze. Jessie kan het niet hebben dat Shelley deze keuze heeft gemaakt en vindt dat Shelley niet verantwoord met geld omgaat. Shelley laat weten dat ze heeft aangegeven dat ze een nieuwe stoel wilde kopen maar Jessie is het daar niet mee eens. Dat is bullsh*t. Je moet lekker je eigen bedrijfje beginnen, dan hoef je niks meer te overleggen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *