Oud Utopia 2 bewoner Timothy schrijft Franny een brief over Brandon

Oud Utopia 2 bewoner Timothy schrijft Franny een brief over Brandon

Franny is de laatste tijd close met mede bewoner Brandon. Ondanks Franny is verloofd met oud Utopia 2 bewoner Timothy, heeft ze aangegeven bang te zijn voor de reacties van het thuisfront. Franny lijkt het goed te kunnen vinden met Brandon en heeft zelfs gedroomd dat ze intiem was met hem. Daarom lijkt ze op te kijken tegen haar post. Vandaag kreeg Franny haar post. Door het dolle heen rent ze naar haar huisje toe en begint met het lezen van haar brieven. Ik ben zo zenuwachtig zegt Franny terwijl ze op haar bed zit. Franny begint met het lezen van een brief van Timothy. Waar ze begint te lachen, moet ze direct daarna huilen. Timothy geeft aan dat hij heeft meegekregen dat Franny over Brandon heeft gedroomd maar aangeeft dat het maar een droom is. Wat later doet Franny verslag bij Brandon. Ze legt uit dat Timothy snapt dat het maar een droom was en het niets serieus is tussen haar en Brandon. Brandon lijkt opgelucht te zijn met dit nieuws, maar geeft verder weinig reactie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *