Christel is van mening dat potentiële bewoner Maikel goed in de groep past

Christel is van mening dat potentiële bewoner Maikel goed in de groep past

Potentiële bewoners Maikel en Gijs zijn een aantal dagen geleden Utopia 2 in gearriveerd. Sindsdien lijken de twee hun draai te vinden in Utopia 2 en Christel besluit afgelopen avond om even met Maikel te gaan praten. Maikel laat weten dat hij met alle bewoners wel goed kan praten. Ik denk dat ik iets makkelijker praat dan dat hij doet en dat ik mij iets meer laat zien voegt hij eraan toe. Toch vindt hij dat Gijs ook goed bezig is. En is nog niet echt bezig met de naderende beslissing of hij mag blijven of niet. Ik denk dat je wel een heel fijn persoon bent om in de groep te hebben zegt Christel. Ik denk dat je heel snel past in de groep gaat ze verder. Dat vindt Maikel leuk om te horen. Maar wie mag er uiteindelijk in de mini samenleving blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *