Jessie is er klaar mee en wil zijn rolstoel uit

Jessie is er klaar mee en wil zijn rolstoel uit

Jessie zit sinds vanmiddag in een rolstoel. Met pijn en moeite rolt hij het Utopia 2 terrein over richting Erik. Zodra hij bij het sanitairgebouw is, roept hij Erik die daar aan het werk is. Gaat het jou lukken om van hout een kruk te maken vraagt Jessie. Erik vindt het een aparte vraag want volgens hem kan je krukken gewoon huren. Vervolgens begint Brandon tegen Erik te praten over de dakpannen van het sanitairgebouw en zodra Erik dit hoort gaat hij verder met de werkzaamheden. Jessie laat het niet bij dit antwoord zitten en hij vraagt nogmaals aan Erik of het niet sneller is als Erik twee krukken voor hem maakt. Erik geeft dan aan dat hij wel even kan kijken wat hij voor Jessie kan doen maar dat hij nu nog bezig is met de dakpannen voor het sanitairgebouw. Ik kan zo helemaal niks, ik ben volledig afhankelijk van andere mensen zegt Jessie vervolgens. Daarna rijdt Jessie weer terug richting de silo. Zal Jessie snel op krukken kunnen lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *