Merel is erg enthousiast van een mail die ze krijgt, ze mag meedoen aan een bijzondere actie

Merel is erg enthousiast van een mail die ze krijgt, ze mag meedoen aan een bijzondere actie

Merel loopt buiten op het Utopia 2 terrein als Franny haar naar de silo roept. En vertelt namelijk dat Merel een mail binnen heeft gekregen die ze moet lezen. Je maakt me zenuwachtig reageert Merel en ze stormt de trap van de silo op naar de computer. Ze leest de mail en ze besluit om de groep bij elkaar te roepen. Ik sta helemaal te trillen zegt Merel. Niet veel later leest ze voor dat er binnenkort een heel klein hokje geplaatst zal worden op het Utopia terrein. Merel zal hier twaalf uur in gaan zitten. Het hokje staat symbool voor de kleine hokjes in Indiase bordelen waar minderjarige meisjes dagelijks worden verkracht leest Merel verder voor. Ze zal om de twee uur vijf minuten uit het hokje mogen en tijdens deze 12 uur maar één schaaltje rijst te eten krijgen. Wel mag ze de hele dag water drinken. Als Merel uitgelezen is, begint ze te juichten. Ik wilde dit zo graag gaat Merel blij verder. En is dan ook vastberaden om met haar deelname aan deze actie zo veel mogelijk geld op te halen voor de actie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *