Merel spreekt potentiële bewoner Gijs aan, hij moet zich meer bewijzen

Merel spreekt potentiële bewoner Gijs aan, hij moet zich meer bewijzen

Merel heeft met een aantal andere bewoners mogen genieten van een cocktailworkshop georganiseerd door potentiële bewoner Maikel. Terwijl Maikel zijn beste beentje voor zet om zijn plaatsje in Utopia 2 op te eisen, lag Gijs te relaxen in een hangmat. Merel besluit Gijs hierop aan te spreken. Als je vier dagen de tijd hebt om je te bewijzen, ga je niet in de hangmat chillen spreekt Merel hem duidelijk aan. Gijs ziet het niet als een serieus probleem en zegt dat het momentje in de hangmat voor hem als inspiratiebron heeft gewerkt. Merel is benieuwd hoe Gijs zich gaat profileren. De potentiële bewoner vertelt haar dat hij morgen van plan is een presentatie te gaan geven over zijn concept voor Katie het zwijn. Merel vindt niet dat hij moet wachten tot morgen, maar dat hij dit vandaag moet gaan doen. Gijs neemt de tips mee, maar zal hij er ook echt iets mee doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *