Jessie zijn teen lijkt gebroken, hij is net bij een dokter geweest

Jessie zijn teen lijkt gebroken, hij is net bij een dokter geweest

Jessie heeft last van zijn teen. In eerste instantie twijfelde hij of er naar zijn teen gekeken moest worden maar nadat bijna iedereen zei dat hij zijn teen moest laten nakijken, is hij toch richting de dokter gegaan. Als hij terug komt in Utopia 2 zit hij in een rolstoel en roept om hulp omdat hij op eigen kracht lastig het terrein over komt. Gerrit schiet hem te hulp en vraagt wat de uitslag van de dokter is. Mijn teen is gebroken zegt Jessie. Dan komt ook Erik aangesneld en die vraagt hoelang Jessie nu niet mag lopen. Twee tot vier weken antwoordt Jessie. Dan komen ook Hiske, Maikel, Dylan en Brandon aangelopen. Brandon vraagt waar Jessie nu gaat slapen omdat hij in deze toestand de boot niet meer in kan komen. Dat wordt slapen bij Merel roept Hiske dan. Jessie geeft aan dat dit geen oplossing is omdat hij de ruimte moet hebben met zijn voet en dat als hij hem nog eens stoot, hij nog verder van huis is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *