Potentiële bewoner Maikel showt zijn talent aan de rest van de groep

Potentiële bewoner Maikel showt zijn talent aan de rest van de groep

Maikel loopt over het Utopia 2 terrein. Hij heeft allemaal flessen frisdrank en sappen in zijn hand en zet alles bij de bar op het terrein neer. Hij gaat namelijk cocktails maken. Wat later staat hij te shaken achter de bar en vakkundig giet hij het drankje in een glas. Trots loopt hij naar de silo om de bewoners te laten proeven. Ik heb nog geen naam voor het drankje zegt Maikel. Merel neemt een slok en ze lijkt het erg lekker te vinden. Nu wil Franny ook graag proeven. Ik ga hem opdrinken zegt ze met een glimlach. Ook de andere bewoners komen aangesneld om het drankje te proberen. Dat is lekker zegt Merel even later tegen Franny. Goed bezig benadrukt ze. De cocktail lijkt in de smaak te vallen bij de bewoners en Maikel gaat meteen door met het maken van andere drankjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *