Er is veel animo voor de kinderfeestjes die Mylène verzorgt

Er is veel animo voor de kinderfeestjes die Mylène verzorgt

Mylène verzorgt kinderfeestjes in Utopia 2 en hier lijkt tot nu toe veel animo voor te zijn. Ook morgen staat er weer een feestje op de planning en Mylène besluit daarom alvast de nodige voorbereidingen te treffen. Terwijl ze in de keuken een taart staat te bakken lijkt deze geur de overige bewoners vanuit het hele terrein aan te trekken. Eén voor één komen ze Mylène vragen wat ze aan het doen is. Mylène laat Jens, Gijs en Merel weten over de kinderfeestjes waar ze aanvragen voor ontvangen heeft. Ik vind dat jij lekker bezig bent complimenteert Merel Mylène. Vind je vraagt Mylène bescheiden. Merel zegt dat het haar verrast, maar dat ze het erg leuk vindt om te zien dat Mylène zo hard bezig is met haar kinderfeestjes. Nou dankjewel reageert Mylène waarna ze weer aan het werk gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *