Christel ontvangt haar familie in Utopia 2 en krijgt eindelijk steun van hen

Christel ontvangt haar familie in Utopia 2 en krijgt eindelijk steun van hen

Een aantal dagen geleden heeft Christel het verschrikkelijke nieuws gekregen dat haar vader is overleden. Ze heeft een paar heftige dagen achter haar rug maar vandaag ontvangt ze eindelijk steun van haar familie. Haar kinderen, moeder en zus komen op bezoek. Als de poort opengaat, vliegt Christel haar zus en haar moeder in de armen. Ze heeft hen duidelijk gemist en vindt het ook heel fijn om haar kinderen eindelijk weer te zien. Na het emotionele weerzien loopt de familie naar Christel haar huisje toe, waar ze de kans krijgen om elkaar bij te praten. Chirstel haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *