Gijs en Maikel hebben een plan bedacht om de familie markt in Utopia 2 te promoten

Gijs en Maikel hebben een plan bedacht om de familie markt in Utopia 2 te promoten

De twee potentiële bewoners hebben een opdracht gekregen van de huidige bewoners. Ze moeten een presentatie geven in de silo met een plan om de familiemarkt te promoten. De twee roepen afgelopen avond alle bewoners bij elkaar. Nadat Gijs de bel heeft geluid loopt Maikel nog even langs de bewoners die de bel niet hebben gehoord. Zodra ze in de silo zijn begint Maikel het verhaal. Wij hebben een plan bedacht. En dat heeft te maken met families begint de potentiële bewoner enthousiast. En legt vervolgens uit dat ze kaartjes willen weggeven aan degene die de leukste limerick, een gedicht met een strak metrum, in stuurt. Maar we willen wel dat de bewoners voor gaan, dus voor morgen moet iedereen een limerick hebben gaat Maikel verder. Dan moet je er wel één voor doen wordt er vervolgens geroepen. En dit zag hij al aankomen en daarom hebben de twee alvast een limerick gemaakt, die ze vervolgens opdragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *