Spelen potentiële bewoners Gijs en Maikel toneel?

Spelen potentiële bewoners Gijs en Maikel toneel?

De eerste dag voor de potentiële bewoners zit erop en veel bewoners beginnen al een mening te vormen over de twee nieuwelingen. Zo praten Shelley, Brandon en Dylan afgelopen avond samen over Gijs en Maikel. Ook Erik, Gerrit, Andrea en Kaylee praten over hen. De twee potentiële bewoners zijn ondertussen bezig om zich te bewijzen. Maikel houdt een lijstje bij en Gijs praat rustig verder. Wat de huidige bewoners zich vooral afvragen is of de twee nieuwelingen wel eerlijk zijn. Misschien spelen ze wel toneel merkt Andrea op. Zou Andrea gelijk hebben? Welke bewoner past volgens jullie het beste in de huidige groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *