Gerrit vindt dat Adriaan alleen maar klaagt, de twee hebben een discussie

Gerrit vindt dat Adriaan alleen maar klaagt, de twee hebben een discussie

Gerrit en Adriaan staan in de keuken wanneer Gerrit over het scheppen begint. Je zat alleen maar te klagen dat het niet gaat lukken maar je kunt er ook voor zorgen dat het wel gaat lukken. Adriaan legt op zijn beurt uit dat hij niet constant bezig was met scheppen omdat hij het ook belangrijk vindt dat het aanrecht schoon is, zodat er gekookt kan worden. Gerrit schudt zijn hoofd en laat weten dat hij ook gewoon in zijn moestuin bezig was. Boeit het je wel wat er verder op het terrein gebeurt? Adriaan zucht. Tuurlijk wel maar als jij dat zo ziet. En voegt eraan toe dat hij al genoeg heeft gedaan voor het evenement. En wat maakt het jou uit? Je hebt toch niks met mij? Gerrit antwoordt dat dit niets uitmaakt en hij liever had gezien dat iedereen meehielp. Ik ga nog genoeg helpen reageert Adriaan kwaad. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 19:21

    Zojuist fe stemmingsronde gezien walgelijk ik ben het wel eens met de uitslag alleen Gerrit had er ook 10 moeten hebben.Die heb ik in al die tijd nog weinig zien presteren zijn handen zijn altijd met vakantie ,Maarja door het spelletje van Jessy ontloopt hij weer de dans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *