Adriaan is woest, zijn moestuin gaat niet wijken

Adriaan is woest, zijn moestuin gaat niet wijken

Adriaan en Jens lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan zijn woede uit. Ik ben helemaal woest zegt hij. Jens knikt en legt uit dat Jessie zijn idee heeft gepitcht met het idee dat de moestuin intact kon blijven. En dan blijkt het uiteindelijk niet te werken en moet jij er voor wijken voegt hij eraan toe. Adriaan knikt. Ik ben al naar dit stukje terrein gegaan omdat ze zeiden dat dit geen evenemententerrein zou worden gaat Adriaan verder. Maar nu zit ik hier en moet mijn tuin ineens wijken. Dacht het niet benadrukt hij. En hij staat er op dat zijn moestuin blijft staan. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *