Gerrit, Merel en Jessie bespreken de moestuin, Adriaan moet niet zeiken

Gerrit, Merel en Jessie bespreken de moestuin, Adriaan moet niet zeiken

Merel en Gerrit staan op het Utopia 2 terrein naar de moestuin van Adriaan te kijken. Ik wilde er nog een trap maken zegt Gerrit. Maar dat gaat ook gebeuren, met of zonder zijn toestemming voegt hij eraan toe. En legt uit dat Adriaan vast zal vertellen dat zijn moestuin er eerder stond maar het hem ontbreekt aan aanpassingsvermogen. Daar word ik wel een beetje ziek van benadrukt hij. Dat klopt, daar heb je echt gelijk in antwoordt Merel. Volgens haar hebben ze ook geen andere keus dan de moestuin te verwijderen. Als we dat niet doen, beperken we ons onwijs in de ruimte. Gerrit knikt en vindt dat ze er echt iets moois van moeten maken. Zo’n moestuin kan beter worden gemaakt op een plek die niet gebruikt wordt vervolgt hij. Wat later komt Jessie aan die vertelt dat Adriaan zijn moestuin niet wil verhuizen. Hij moet gewoon niet zo zeiken. Volgens hem is het slechts een aantal meter verplaatsen voor duizend mensen. Niet de hele moestuin hoeft te wijken, want hij er is er wel lang mee bezig geweest. Alleen de laatste drie meter in mijn ogen. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *