Moet Adriaan zijn moestuin verplaatst worden?

Moet Adriaan zijn moestuin verplaatst worden?

Jessie en Adriaan zijn druk aan het scheppen wanneer de twee mannen bij het gedeelte van de moestuin komen. Kan het nog verplaatst worden? vraagt Jessie. Adriaan legt uit dat er al bomen zijn geplant en hij de tuin daarom liever niet wil verhuizen. De moestuin stond er al en dit plan kwam later benadrukt hij. Jessie vindt het evenement belangrijker dan een paar zaadjes. We kunnen er toch iets voor zetten, dan heb je er geen last van reageert Adriaan. Jessie schudt zijn hoofd. We zijn nu een heel stuk kwijt omdat jij die drie vierkante meter per se wilt houden gaat hij verder. En vraagt zich af wat er met Adriaan aan de hand is. Je had nog geen schep in de grond gezet en begon al met klagen. We gaan het gewoon halen als iedereen zijn steentje bijdraagt. Adriaan legt uit dat hij zeker weet dat de motivatie van mensen op een gegeven moment ophoudt. Jessie heeft er echter nog steeds vertrouwen in. Laten we gewoon gaan knallen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *