Adriaan heeft een leuk bericht voor de groep

Adriaan heeft een leuk bericht voor de groep

Adriaan heeft de hele groep bij elkaar geroepen om een mailtje voor te lezen. Hallo Utopianen en in het bijzonder Adriaan leest hij voor. Wat een mooi streven om de Alpe d’Huez te beklimmen op 6 juni. We volgen je al enige tijd en zagen tot onze verrassing dat je onlangs bent gestart met de lessen van Cycle Masters. Wij zijn zeer vereerd en het lijkt ons leuk om jullie te ondersteunen met een gratis lidmaatschap, zodat je hier geen kosten voor hoeft te maken. Ook de support van je mede bewoners is belangrijk en zij mogen niet ontbreken bij jouw weg naar de Alpe d’Huez. Vaak fietsen er al twee bewoners met je mee maar hoe leuk zou het zijn om op zaterdag 4 mei met alle bewoners een masterclass te volgen? De groep begint al snel te juichen. Dit is echt heel tof eindigt Jens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *