Franny spreekt Merel aan op haar diva gedrag

Franny spreekt Merel aan op haar diva gedrag

Terwijl de bewoners druk bezig zijn met scheppen, zit Merel op het plateau achter de computer. Zo, diva zegt Franny die naast haar komt zitten. Ja, ben ik een diva? vraagt Merel. Ik ben keihard aan het werk voegt de eraan toe. Franny begint te lachen. Kijk eens hoe je erbij zit wijffie, op je troon met het uitzicht op de werkers gaat ze verder. Merel knikt en  laat weten  dat het jammer is dat niemand drinken voor haar haalt. Iedereen zegt dat ik een schep moet pakken, maar ik ben bezig met de organisatie benadrukt ze. Franny antwoordt dat ze het prima voor elkaar heeft en ze het in haar ogen goed doet. Maar volgens mij denken de anderen dat je niks aan het doen bent vervolgt ze. Merel knikt, maar geeft aan dat dit haar weinig boeit. Hoe vind je dat het gaat vraagt Franny even later. Er zijn een hoop mensen negatief. Merel vindt het goed gaan en geeft aan dat de mensen die dit niet vinden geen inzicht hebben. Als we dit stuk hebben gedaan, zijn we er al bijna eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *