De bewoners blijven onenigheid hebben over het egaliseren van het Utopia 2 terrein

De bewoners blijven onenigheid hebben over het egaliseren van het Utopia 2 terrein

Al de hele dag zijn de bewoners bezig met scheppen om zo het Utopia 2 terrein te egaliseren. Niet elke bewoner lijkt echter even enthousiast over dit plan. Je ziet wel dat iedereen lekker bezig is zegt Dylan wanneer hij samen met Merel en Kaylee een korte pauze neemt. Het is goed voor het groepsproces benadrukt hij. Merel knikt en merkt op dat mensen niet zo moeten klagen. Kaylee knikt. Ze zeggen dat we het niet gaan redden en al een vlak stuk hebben gaat ze verder. Dylan is ervan overtuigd dat in het geval ze klaar zijn ze een heleboel evenementen kunnen opzetten. Er gaat veel tijd in maar als we allemaal willen, lukt het. Een eind verderop staan Jessie en Brandon te scheppen. Adriaan zegt dat het te veel werk is en we ons erin vergist hebben zegt Jessie. Brandon zucht. Ik ben die mentaliteit zo zat dat mensen liever lui zijn dan moe. Ik word er doodmoe van benadrukt hij.

Even later loopt Andrea langs Jessie die de telefoon heeft gepakt. Ga je nu Wim Vroege bellen vraagt Jessie. Andrea legt uit dat ze twijfels heeft bij de vraag of ze het gaan halen en daarom advies wil vragen aan de aannemer. Maar weet hij waar we mee bezig zijn dan vraagt Jessie kwaad. Zeik niet zo en ga gewoon werken. Gaat het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *