Andrea denkt dat het Utopia 2 terrein een ravage wordt, ook Adriaan twijfelt

Andrea denkt dat het Utopia 2 terrein een ravage wordt, ook Adriaan twijfelt

Andrea loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan langsloopt. Wat vind jij hier nou van Adriaan? vraagt Andrea lachend. Gaan we dit halen denk je? Adriaan denkt even na. Iedereen loopt als een kip zonder kop zegt hij. We hadden al een podium kunnen maken op een ander stuk van het terrein voegt hij eraan toe. Andrea knikt en denkt dat ze over drie weken erachter zullen komen dat het niet te doen is. Ben je het met me eens dat dit de slechtste plek is om een evenement te organiseren? vraagt Andrea vervolgens. Adriaan knikt en legt uit dat er wel gigantisch veel werk in gaat zitten. Als we vijftien mensen hadden die er dagelijks keihard aan zouden werken, zou het geen probleem zijn benadrukt hij.  Andrea zucht. Dit wordt toch één grote modderbende? Het wordt een ravage verzekert ze. Adriaan antwoordt dat het aan het weer ligt, maar het er niet beter op zal worden. Weet je wat het is zegt hij. Een paar mensen hebben dit in hun hoofd en mensen rennen er als een kip zonder kop achteraan. Ik heb al gezegd wat ik ervan vind, maar er wordt niet geluisterd vervolgt hij. Andrea knikt en laat weten dat ze al vier uur bezig is met het scheppen van een berg maar totaal geen progressie ziet. Adriaan zucht. Het wordt een grote ellende, maar dat had ik al voorzien eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *