Andrea en Christel hebben hun twijfels over het egaliseren van het Utopia 2 terrein

Andrea en Christel hebben hun twijfels over het egaliseren van het Utopia 2 terrein

De bewoners zijn al de hele dag bezig met het egaliseren van het Utopia 2 terrein. Andrea en Hiske hebben even pauze genomen en bekijken het schouwspel van een afstandje. Ik denk dat we heel enthousiast zijn begonnen zegt Andrea. Maar ik vraag me af of het morgen niet inzakt voegt ze eraan toe. Hiske begint te lachen en geeft toe te denken dat ze het niet af gaan krijgen. We hebben maar een paar schepjes gaat ze verder. Het wordt vast heel mooi, dat weet ik zeker antwoordt Andrea.

Wat later loopt Hiske naar Christel toe die ook haar twijfels deelt. We zijn water naar de zee aan het dragen merkt Christel op. Hiske is het met haar eens en denkt dat ze het nooit gaan redden. We doen maar wat benadrukt ze. Het tweetal besluit naar Jessie te gaan om hem naar zijn mening te vragen. Jes, hoe denk jij hier nou over? begint Christel. Krijgen we dit af? Jessie knikt. Ja, door er heel hard aan te gaan werken en er weinig over te praten. Jij ziet het niet zitten? Christel legt uit dat het wel heel veel werk is wat ze moeten doen. Hiske knikt en denkt dat ze het onderschat hebben. Maar we hebben een hele maand hè reageert Jessie. Lekker toch, dit houdt ons van de straat eindigt hij. Denken jullie dat de bewoners het op tijd af gaan krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *